Uvoz avtomobila iz Nemčije

UVOZ AVTOMOBILA IZ NEMČIJE je najbolj priljubljena oblika uvoza vozila. Nemški trg je namreč daleč največji v primerjavi z ostalimi državami. Vozilo lahko najdete pri nemšških trgovcih ali pri fizičnih osebah preko spletnih platform mobile.de ali pa na autoscout24.de. Na naši strani lahko enostavno naredite kalkulacijo izračuna DMV 2021. Primerno vozilo pa vsekakor lahko uvozite iz Italije.

Kazalo vsebine - hitre povezave

Uvoz avtomobila iz Nemčije

Nemški trg vozil ponuja nešteto možnosti, v katerem vsakdo najde nekaj zase. Uvoz avtomobila iz Nemčije je prav zaradi tega vedno odlična opcija, saj lahko v vsakem trenutku izbirate med več vozili, kot se jih v Sloveniji proda v celem letu. Prva prednost je torej velik izbor znamk, modelov, barv, opreme, motorizacije in vsega ostalega, kar vam srce poželi.

Vozila iz tujine so ponavadi bolje opremljena in z nižjo ali enako ceno, prav tako pa z izračunom DMV in ostalimi stroški točno veste, koliko boste plačali za uvoz.

Uvoz Porsche vozil iz tujine.
Uvoz avtomobila iz Nemčije.

Izračun DMV za uvoz avtomobila

Izračun DMV, davek na motorna vozila se plačuje za vozila, ki se dajo prvič v promet ali se prvič registrirajo na območju Republike Slovenije in se razlikuje glede na vrsto in lastnost vozila. Osnova za izračun DMV je izpust CO2, vrsta pogona (bencin, dizel, elektrika …), emisijski razrednazivna moč motorja in pa starost vozila. Vse podatke pridobite na portalih, kot so mobile.de ali autoscout24.de, nato pa pišete na uvoz-avtomobila.si, kjer vam bodo uredili celoten postopek uvoza. Vozilo bo lahko pri vas že v 14 dneh.

Preverite izračun DMV

Preverite DMV izračun za uvoz všega sanjskega vozila.
Uvoz BMW vozil iz Nemčije.